Sound in avi flv mp3 mpg BUT NO Sound in mp4 or Youtube

Discussion in 'Windows XP Help and Support' started by KarelRei, Jul 20, 2013.

  1. KarelRei

    KarelRei

    Joined:
    Jul 20, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Everything used to work until three days ago. Now MP4 files and Internet sound has stopped having any sound.
    I have updated everything (Firefox, Flash, Java) my Media Player Classic settings
    are still OK. I don't know what else to try.
     
    KarelRei, Jul 20, 2013
    #1
    1. Advertisements

  2. KarelRei

    Elizabeth23

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    5,291
    Likes Received:
    474
    Location:
    Florida
    please see my reply to your duplicate question.

    you can click on your name to get to your profile and see your posts, so you do not need to make a duplicte thread, thanks.
     
    Elizabeth23, Jul 24, 2013
    #2
    1. Advertisements

  3. KarelRei

    SalimHussain

    Joined:
    Nov 9, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    First check if your hardware is working - load a live cd like knoppix and try your
    audio.
    Knoppix is a live cd, copy it from internet the iso and put it on a cd. Once done
    you'll have a loading CD - if you start it from your CD drive - find the boot menu
    and run it from the CD. Once completely loaded try any sound option - and you'll
    know if your hardware is working ! So it's your windows sound that not working or more likely your sound driver that failed or got disconected.
     
    SalimHussain, Nov 9, 2013
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.