Should i enable the Avira and Bitdefenser engines in 360 security

Discussion in 'Windows XP Security' started by WindowsXPforever, Oct 2, 2018.

  1. WindowsXPforever

    WindowsXPforever

    Joined:
    Mar 5, 2018
    Messages:
    359
    Likes Received:
    124
    Location:
    Lithuania
    After 1 week of drama with my friends because they just for using 360 on my XP pc they always said to me this "360 IS A CHINESE AV IT COLLECTS YOUR INFO ITS SH*T".So im curious should i enable the Avira and Bitdefender engines will it make more safer? :)
     
    WindowsXPforever, Oct 2, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. WindowsXPforever

    Elizabeth23

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    4,574
    Likes Received:
    240
    Location:
    Florida
    Elizabeth23, Oct 2, 2018
    #2
    WindowsXPforever likes this.
    1. Advertisements

  3. WindowsXPforever

    cornemuse

    Joined:
    Mar 30, 2016
    Messages:
    232
    Likes Received:
    36
    cornemuse, Oct 2, 2018
    #3
  4. WindowsXPforever

    Elizabeth23

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    4,574
    Likes Received:
    240
    Location:
    Florida
    I knew it came from china, but I still use it, :)
     
    Elizabeth23, Oct 2, 2018
    #4
  5. WindowsXPforever

    cornemuse

    Joined:
    Mar 30, 2016
    Messages:
    232
    Likes Received:
    36
    I use it too, , , ,
     
    cornemuse, Oct 3, 2018
    #5
  6. WindowsXPforever

    jim davis

    Joined:
    Apr 29, 2017
    Messages:
    161
    Likes Received:
    58
    Aviria used to dope your machine with "Open Candy" a Stockholm syndrome
    version of spy ware, since they tell you their doing it

    Its OK ---if your a moron and you want ad choice control embedded in your machine.

    This molestation all most lost their company, then they removed it.

    Do them and yourself a favor, boycott their company
     
    jim davis, Oct 4, 2018
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.