No Sound After Custom Install

Discussion in 'Windows XP Installation and Setup' started by devilmaycry, Jan 5, 2016.

  1. devilmaycry

    devilmaycry

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Hello guys! i recently downgraded my windows from 7 to xp... I did a custom install of windows xp through a disc. Everything works well, but the problem is sound drivers. I am unable to hear any sound through my speakers. any solution?
     
    devilmaycry, Jan 5, 2016
    #1
    1. Advertisements

  2. devilmaycry

    Elizabeth23

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    5,606
    Likes Received:
    564
    Location:
    Florida
    I assume that you went to the pc's manufacturer's website??

    if not what is the make, model, and model number of your pc?

    if it is self built what make of sound card?

    do you hear with headphones?

    any errors listed in event viewer?

    run checkdisk with the /r parameter.
     
    Elizabeth23, Jan 5, 2016
    #2
    1. Advertisements

  3. devilmaycry

    devilmaycry

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    i fixed it... i updated the sound drivers... Thanks alot! :)
     
    devilmaycry, Jan 6, 2016
    #3
  4. devilmaycry

    Elizabeth23

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    5,606
    Likes Received:
    564
    Location:
    Florida
    okey dokey
     
    Elizabeth23, Jan 6, 2016
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.