New 2TB HDD not initialized

Discussion in 'Windows XP Help and Support' started by The Cars, Jul 21, 2013.

  1. The Cars

    The Cars

    Joined:
    Jul 21, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Settings: XP sp 3

    Drive 0 --- 2TB HDD (master) (boot drive)
    Drive 0 --- 1TB HDD (slave)
    Drive 1 --- CD/DVD (master)

    The settings above are working fine for longtime.

    Just add on:

    Drive 2 --- 2TB HDD (master) --> Can see the HDD but can not initialized in Disk Management, don't see any options to initialize the HDD.

    I'm new here, please give me some helps.

    Thanks,

    Danny
     
    The Cars, Jul 21, 2013
    #1
    1. Advertisements

  2. The Cars

    The Cars

    Joined:
    Jul 21, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    These are two screen captures, any ideas? please give advices.

    Thanks, Danny


    [​IMG]

    [​IMG]
    Right click on the Disk 2, don't see any initialize option.
     
    The Cars, Jul 21, 2013
    #2
    1. Advertisements

  3. The Cars

    Elizabeth23

    Joined:
    Dec 10, 2012
    Messages:
    5,006
    Likes Received:
    380
    Location:
    Florida
    you can only have one master drive, can you change to slave?

    is there any data on this drive?

    assign a different drive letter, what happens?
     
    Last edited: Jul 24, 2013
    Elizabeth23, Jul 24, 2013
    #3
  4. The Cars

    SalimHussain

    Joined:
    Nov 9, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Is it a new disk or you are worried not to lose what is in it ?
    it depends on that if its easy or lengthy !
     
    SalimHussain, Nov 9, 2013
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.